Autotallit, Autokatokset, Autotallivajat, Varastot, Piharakennukset

Ratitalli autotalli mallisto on yksilöllinen ja muuntuva, malliston autotalleja voi räätälöidä eri käyttötarkoituksiin!

Ratiautotalli tai piharakennus on myös yksilöllinen. Monesti rakennuspaikka ja aikaisemmat rakennukset tontilla määrittelevät erilaisia 

vaatimuksia rakennukselle. Piharadin laajasta vakio mallistosta löydät erilaisia rakennuksia moneen eri käyttötarkoitukseen. Kun sopivaa pohjaa ei löydy, haluat erilaisen ulkoverhouksen, kattomateriaalin yms...  voidaan tarvittaessa muokata pohjia ja ulkonäkö sopivaksi erilaisten käyttötarpeiden mukaan. Tällöin puhutaan piharakennuksen räätälöimisestä. Kaikki vakiomalliston autotallit ja piharakennukset ovat muokattavissa. Mikäli sinulla on valmiit kuvat ja valmis malli, voimme myös Räätälöidä omista kuvista piharakennuksia pienelementti rakenteiseksi. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ja  pyydä erillinen tarjous piharakennuksestasi. 

Joko luit uusimman KesäExtra lehden? Löydät sieltä uusia malleja ja ideoita kesärakentamiseen

Näin Rati-Talli nousee, Tutustu videoon>>

Piharati Oy suunnittelee, myy ja valmistaa Autotallit,

Autokatokset & Piharakennukset Pienelementti tekniikalla

Piharadilta löydät markkinoiden laajimman vakio malliston autotalli- ja piharakennuksia. Mallistosta löydät yli jo 100 erilaista vakio mallia ja lisäksi kaikkia malleja voi räätälöidä. Piharati tarkoittaa Satakunnassa ja Etelä-Pohjanmaalla piharakennusta eli pienestä varastosta aina omakotitalon kokoluokkaan saakka olevia pihapiirin rakennuksia. Meillä on autotallien ja -katoksien rakentamisesta ja suunnittelusta yli 15 vuoden kokemus ja suuremmista rakennuksista kuten omakotitaloista 30 vuoden rakennuskokemus ja ammattitaito. Toimimme valtakunnallisesti ja toimitamme autotallipaketteja eripuolelle Suomea.

Rakentaja!

Pyydä tarjous ja suunnitellaan sinulle yhdessä Piharati - Autotallipaketti, 

Kevät-Kesä 2019 parhaat toimitusajat nyt jaossa! 

Milloin sinun autotallipaketti saapuu keväällä?

Löydät Piharati autotalli sivut facebookissa. Tule tutustumaan!
Löydät Piharati autotallisivut twitteristä.

Piharati 2019 - Rakentajan Tallipaikka Netissä -

Sivustolla käytetään evästeitä, joilla voimme parantaa sivustoa ja käyttökokemustasi sekä kohdentaa markkinointiamme. Osa evästeistä on sivuston toiminnalle välttämättömiä. Lue Tietosuojaselosteesta lisätietoa.

OK